Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlığını atlatan Arda Güler'in iyi durumda bulunduğunu ancak kondisyon eksiği olduğunu söyledi. Ancelotti, Arda Güler için '10 gün veya 2 hafta içinde en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, LaLiga'da yarın oynayacakları Sevilla maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, sakatlığı bulunan Arda Güler'in son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"2 hafta içinde en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz"

Ancelotti, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz İspanyol devinde maça çıkamayan Arda'nın sağlık durumunun sorulması üzerine, "Arda Güler oldukça iyi ancak kondisyon eksiği var. 10 gün veya 2 hafta içinde en iyi performansını sergileyeceğine inanıyoruz. Çok genç ve iyi adapte olması gerekiyor. Farklı bir şekilde başlamak istiyordu ama çok genç ve dünya kadar zamana sahip. Hazır olmaya çok yakın. " diye konuştu.

"Arda Hücum oyuncusu, santrafor değil"

Arda'nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu vurgulayan İtalyan teknik adam, "Arda Güler hücum oyuncusu, santrafor değil ve daha çok oyun kurucu Bellingham'a benziyor. Kanatta da oynayabiliyor" ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN