Tıkanan su borusundan çıkanlar şoke etti! Kimse beklemiyordu, görüntüler karşısında köylüler hayrete düştü

Amasya'da çekilen görüntülerde vatandaşlar köye içme suyu sağlayan su borusunda tıkanıklık olduğunu anlayınca birlikte harekete geçerek boruyu kontrol ettiler. İş makinesiyle kazı yapılan bölgede su borusuna ulaşıldı ve bu kez köy sakinleri kazmalarla betonu kırmak için uğraştı. Sonunda boruya ulaşan vatandaşlar içini kontrol ettiklerinde adeta şoke oldular. Görenlerin şaşkına uğradığı anlarda borudan çıkanlar karşısında hayrete düştü çünkü kimse tıkanıklığın sebebinin bu olacağını tahmin etmiyordu. İşte tıkanık borunun içinde çıkanlar ve şaşırtıcı anlar...

TAKİP ET:
Yahya Kara

Amasya'nın Doğantepe köyünde köy sakinleri bir süredir sular akmadığı için sıkıntı çekiyordu ve bu durumu muhtara bildirdiler. Artan şikayetler sonrası harekete geçen muhar ve bazı vatandaşlar harekete geçti.

250 haneli köye içme suyu sağlayan 550 metrelik borunun bir kısmının tıkalı olduğu tespit edildi. Tamir için iş makineleriyle kazı yapılan bölgede beton boruya ulaşan vatandaşlar bu kez betonu kırmak için uğraştı.

Boru kırılınca tıkanıklığın sebebini iyice merak eden vatandaşlar kazmayı bir kez daha vurduklarında karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu.

Borunun içindekini tuutp çektiklerinde 6 metre uzunlukta bir ağaç kökü olduğunu gördüler. Köylüler o anlarda uzun ağaç kökünü görünce "Boa yılanı geliyor" diyerek tepki verdi.

PİTON YILANINA BENZETTİLER

Olay karşısında şaşkın olanlardan biri olan muhtar Durmuş Yamur, “Eştiğimizde yaklaşık 6 metre uzunluğunda ağaç kökü çıktı. Çektikçe uzadı. Herkes yorum yaptı. Yılana, pitona benzettiler” dedi.

"Doğantepe köyümüzün su sorununu şimdilik çözdük" yazıp görüntüleri sosyal medyada paylaştığını anlatan Yamur, yılana benzetilen ağaç köküne yorum yağdığını söyledi.

İçme suyu sorununun köklü çözümü için başvurduklarını söyleyen muhtar Yamur, 4 yıl öncede benzer olayın yaşandığını ve su hattından ağaç kökü çıkarttıklarını söyleyerek "Ağaçlık bölge olduğu için yine aynısının olacağını tahmin ediyoruz. Bir an önce bu sıkıntımızın giderilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
İl Genel Meclisi Toplanıyor!
Siirt'te firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR