Akşener İmamoğlu'na sert tepki gösterdi!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, seçim çalışmalarına ilişkin kampanya görsellerinin İstanbul, İzmir ve Ankara'da belediye baskısı nedeniyle bilboadlara asılamadığını söyledi. Akşener, 'Bugün de istiyor ki bilboardsız seçim kampanyaları yapalım. Bu sefer önümüze engel çıkaran iktidar değil ana muhalefet, saray değil belediye, Saray değil, Saraçhane.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi. Konuşmasına İstanbul, Ankara ve İzmir'de hazırladıkları afişlerin belediyelerin baskısı nedeniyle asılamadığını söyleyen Akşener, "Bizi engellemek isteyen Beştepe değil Saraçhane. İstanbul'dan şirkete bir telefon gelmiş ve 'Bunları asmayacaksınız' denmiş. Üstelik, sadece İstanbul'da değil; Ankara ve İzmir'de de asılmayacakmış… Sonra da eş başkanlık deyince alınıyorlar" ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamaları şu şekilde:

"İYİ Parti olarak, haftaya; ilginç, ve bir o kadar da, manidar bulduğum bir olayla başladık… Gerçekten ibretlik bir manzarayla karşı karşıyayız… Görünen o ki; görüşleri fark etmeksizin; siyasetteki herkes, bizden çok rahatsız. İktidar, kurulduğumuz günden beri, bizden çok rahatsızdı; zaten biliyorduk… Eski HDP'liler, yeni DEM'liler, zaten ezelden beri, bizden çok rahatsızdı; onu da biliyorduk… Son dönemdeyse; artık açıkça görmeye başladık ki; meğer, ana muhalefet partisi de bizden, çok rahatsızmış!... Hal böyleyken; ittifak sisteminden beslenen, bu kadar çok aktörü; aynı anda, rahatsız ediyorsak; bu ne demektir, biliyor musunuz? Milletimiz için, çok doğru şeyler yapıyoruz demektir.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN