AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,Karayollarında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt-Pervari yolunu yapan Bahadır&Okyanus Grup AŞ. Proje Müdürü Ekrem Koç'u ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt-Pervari yolunu yapan Bahadır&Okyanus Grup AŞ. Proje Müdürü Ekrem Koç’u ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Proje Müdürü Ekrem Koç  taslak halinde olan Yeni Tillo yolu ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede, yeni Tillo yolunun 6.100 metre olacağını yolun  kale kavşağında birleşerek, organize Sanayi ve Tillo ilçesini birbirine bağlayacağını söyledi.

Polis okulun orda köprülü kavşak ve Pervari yolunda Kilis köyünün  orda tünel yapılması gerektiğini belirten,Koç yolun tamamlanması ile birlikte çok konforlu bir yol olacağını belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,AK Parti İl Başkan Vekili Av. Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Karayolları Siirt Şube Şefi Recep Aslanhan  ile birlikte yapımı devam eden Siirt- Pervari yolunda incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesini Pervari yoluna bağlayacak olan Viyadükle ile ilgili bilgi veren Proje Müdürü Ekrem Koç viyadüğün 400 metre olacağını, ayak yüksekliğinin ise 70 metre olacağını ve viyadüğün 2025 yılında tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,Karayollarında İncelemelerde Bulundu

SİİRT KURTALAN YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Siirt-Kurtalan yolunu yapan firmanın proje müdürü Özkan Yetiştiren, Aktaş köyü arkasındaki heyelanlı bölgede yapılan çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı.

Yetiştiren yaptığı bilgilendirmede heyelanlı bölgenin 500 metre olduğunu ve bölgede Fore kazık üzerinden duvar yaptıklarını ve kalan 2 kilometrelik yolu aynı seviyeye getirerek yolu en kısa zamanda hizmete açacaklarını söyledi.

Milletvekili Gül ve beraberindekiler daha sonra Üçyolda Siirt-Baykan yolunu birbirine bağlayacak viyadükte incelemelerde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,Karayollarında İncelemelerde Bulundu

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN