AK Parti Siirt İl Genel Meclis Adayı Özbey: Siirt'in hizmetkarı olmaya geleceğiz

AK Parti Siirt İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Abdurrezzak Özbey, Artı Siirt Haber Ajansını ziyaret ederek, yürütülen seçim çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Artı Siirt mikrofonlarına yürütülen seçim çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Özbey, “Siirt’te çok güçlü bir isimle bu yıl seçimlerde çok iddialıyız” dedi.

Siirt’in hizmetkarı olmaya geleceğiz diyen Özbey, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Siirt’te çok güçlü bir isimle bu yıl seçimlerde çok iddialıyız, hem il genel meclisinde hem de belediye meclis üyelerinin büyük çoğunluğunu da kazanarak, Siirt’in hizmetkarı olmaya geleceğiz. 

Öte yandan belediye başkan adayımız Ekrem Olğaç, her kesimin teveccüh ettiği bir isim, bu anlamda şehrin dört bir yanında bulunan vatandaşlara yakından dokunmaya çalışıyor. Uzun yıllardır parti içinde birçok görev almış bir isim, sorunları yakından takip ederek, çözüm odaklı projeler sunuyor. Siirt'e nefes aldıracak projelerimiz var. İddialı projelerimizi devletimizin ve hükümetimizin gücüyle teker teker hayata geçireceğiz. Ekrem başkana biz yürekten inanıyoruz, halkımızın da gönül rahatlığıyla güvenmesini söyleyebilirim.

Bu anlamda olur da seçilirsek Siirt’in makus tarihini yenip, gerçek halk belediyeciliğini sunacağız. Bu anlamda tüm Siirt halkımızdan desteklerini bekliyoruz. Siirt’i çıkmaz sokaktan çıkarmak için hep birlikte bu güçlü ekibi destekleyelim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN