AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç: İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Her Gün Sıcak Yemek Verilecek

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik kapsamında 'Aşevi Projesi'ni Siirt Belediyesi bünyesinde hayata geçireceğiz.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Göreve gelmem halinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir proje başlatıyoruz. Bu kapsamda Siirt Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Aşevi Projesi ile hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, bakıma muhtaç hasta, yaşlı ve yemek yapabilecek fiziksel yeterliliğe sahip olmayan vatandaşlarımıza her gün ulaştırılacaktır.

Aşevi Projesi, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak olan yemekler, hijyenik bir ortamda hazırlanacak ve her gün belirlenen noktalara dağıtılacaktır." Diye konuştu.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, "Duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Aşevi Projesi'ni başlatıyoruz. Hijyenik ortamda hazırlanan yemeklerimizle, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN