Aile Bakanlığı, KPSS'siz olarak 1044 memur personel alımı yapacak!

Son zamanlarda, devlet kurumları personel ihtiyacı karşılamak amaçlı farklı alımlar yapıyor. Bu alımlar içinde yer alan yeni 1044 memur alımı yapılacağı haberi de ilgi çekiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

KPSS’siz alımlar, bakanlık bünyelerinde kadro açığı oluşunca yapılıyor. Aile Bakanlığı tarafından şartı aramadan yapılacak KPSS 1044 kişilik kadroya sahip memur alımı detayları belli oldu. İşte tüm detaylar...

Bakanlık’tan daimi personel alımı

Aile Bakanlığı yıl boyunca farklı kadro ve pozisyonlarda alım ilanları duyurmuştu. Türkiye genelinde pek çok farklı alanda hizmet veren önemli bir kurum olan Bakanlık tarafından alınacak olan personeller farklı alanlarda görev yapacak. Bu şekilde, KPSS şartsız alımın geniş bir yelpazede sunulacağı düşünülüyor. Adayların belirlenen şartları taşımaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek.

Devlet korumasındaki gençler kamuda istihdam edilecek

Bakanlık yayınlamış olduğum duyuru ile gençler için umut verici bir adım attı. Sosyal hizmetler bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen KPSS sınav personel alımı ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında 1044 genç istihdam edilecek. 15 Aralık tarihine kadar başvurular e-devletten yapılabilecek. Konu ile ilgili detaylar bakanlığa ait web sitesinde detaylı olarak paylaşıldı.

Başvurular e-devletten yapılacak

1044 kişilik kadro ile yayınlanan bakanlık bünyesindeki KPSS siz personel alımı için hak sahipleri e-Devlet üzerinden giriş yaparak başvurularını gerçekleştirecek. E-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar ise PTT’den şifre alarak başvurularını gerçekleştirebilecek. Konuyla ilgili tercih kılavuzda bakanlığın resmi web sitesi üzerinden yayınlandı. Bakanlığın sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğum 1044 kişilik atama duyurusu için başvurular 15 Aralık’a kadar devam edecek.

KPSS’siz personel alımı yapılacak

KPSS'siz alımlarda, genellikle daha geniş bir aday havuzuna hitap ediyor. Aile Bakanlığı'nın 1044 memur personel alımı, farklı yetkinliklere sahip adaylar için büyük bir fırsat sunuyor.

Bu alımlar, kurumdaki hizmet kalitesini artırmak amaçlı yapılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Adaylar Aile Bakanlığı'nda çalışma şansı bulacak. Bu sebeple, Aile Bakanlığı'nın KPSS'siz memur personel alımı adaylar için büyük bir fırsat oluştururken, kurum için de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN