Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce'nin Memleket Partisi Siirt'te Cumhurbaşkanı Adayı Destekleyecek mi? İl Başkanı Geçgel, Açıkladı

Memleket Partisi Siirt İl Başkanı Vedat Geçgel, Memleket Partisi olarak Siirt'te hiçbir Cumhurbaşkanı adayını desteklemeyeceklerini her evden bir oyu partilerine istediklerini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Memleket Partisi Siirt İl Başkanı Vedat Geçgel, Memleket Partisi olarak Siirt'te hiçbir Cumhurbaşkanı adayını desteklemeyeceklerini her evden bir oyu Memleket Partisi'ne istediklerini belirtti.

İnce'nin Adaylıktan Çekilme Sebebini Açıkladı

Geçgel, yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Muharrem İnce ile yaptığımız görüşmede yarın Kemal Kılıçdaroğlu kaybederse sen sebep oldun demesinler diye geri çekildik, mecliste siyaset yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Geçgel, "Hiçbir cumhurbaşkanı adayını desteklemiyoruz, her evden bir oy istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Truva5638 | 13 Mayıs 2023 18:04

    DAHA DÜNE KADAR HİÇBİR PARTİ DESTEKLEMEYECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİNİZ MAALESEF BUGÜN DE NE OLDU KURTALAN'DAKİ AKP'NİN MİTİNGİNE KATILDINIZ VE KİMİLER SİZİ TEHDİT ETTİ VE NE KADAR PARA ALDIĞINIZI HALKA DA BUNU DA ARZ EDİN MEMLEKET PARTİSİ OLARAK SİZ BİR KARA LİSTEYE ZATEN GİRDİNİZ.????????????

BUNLARA DA BAKIN