Adana Demirspor, Trabzonspor'u Konuk Ediyor

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor Yeni Adana Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. İki takımda da tek hedef galibiyet.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Trendyol Süper Lig'de 8.hafta dev bir maça sahne oluyor. Ligin iddialı iki takımı galibiyet için sahaya çıkacak. Saat 20.00'da Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek.

İki takım bugüne kadar 46 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 25 kez galip gelirken Adana Demirspor 8 maçtan galibiyetle ayrıldı. 14 karşılaşmada gülen taraf olmadı.

Ligin geride kalan yedi haftasında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen bordo-mavililer 4 galibiyet, 3 mağlubiyetle güçlü rakibinin karşısına çıkacak. Pendikspor karşısında aldıkları galibiyetle yeni bir galibiyet serisine başlamak isteyen Bjelica ve öğrencileri bu zorlu mücadeleden galip ayrılıp Trabzon'a dönmek istiyor.

Ev sahibi Adana Demirspor'da bu sezon yakaladığı formda grafikle taraftarının önünde favori olarak sahaya çıkıyor. Bu sezon toplamda 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan mavi şimşekler iç sahada yakaladığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Eksikler Can Sıkıyor

Trabzonspor beş eksikle Adana Demirspor deplasmanında olacak. Pendikspor karşısında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Batista Mendy'nin yanı sıra, sakatlıkları devam eden Nicolas Pepe, Joaquin Fernandez, Filip Benkovic ve Hüseyin Türkmen'de Adana deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Gözler Golcülerde

Akdeniz ekibinde ikinci sezonunu yaşayan Mario Balotelli ligin son haftasında Alanyaspor ağlarını iki kez havalandırarak Süper Lig'e bir kez daha merhaba demişti. Trabzonspor'a karşı en uçta görev yapması beklenen İtalyan yıldız takımının en önemli gol silahı olarak sahaya çıkacak.

Bordo mavililerde tüm gözler 3 gol,1 asistle dikkatleri çeken Paul Onuachu'da olacak. Nijeryalı golcü 2014/2015 sezonundan bu yana Trabzonspor formasıyla ilk üç Süper Lig maçında gole en fazla katkı yapan oyuncu olarak dikkatleri çekiyor.

Muhtemel 11'ler ​​​​​​

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Gravilion, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Belhanda, Yusuf, Nani, Balotelli

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Berat, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Trezeguet, Onuachu

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN