5 Banka'dan kamu ve özel sektör çalışanlarına özel 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi

Türkiye'nin önde gelen beş bankası, kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik önemli bir finansal destek paketini duyurdu. Çalışanlara toplamda 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi verilecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

QNB Finansbank

QNB Finansbank, müşterilerine toplamda 30 bin TL'lik bir finansman desteği sunacak. Paket, 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi ve ek olarak 20 bin TL anında kredi imkanını içeriyor. Sunulan bu kredi, 6 ay vade seçeneği ile geri ödenebilecek.

Akbank'tan Nakit Avans ve İhtiyaç Kredisi
Akbank, başvuruları başlatmış olduğu kampanya kapsamında, 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL'lik nakit avans olmak üzere toplam 30 bin TL'lik bir finansman desteği sunacak.

İş Bankası'ndan Faizsiz Nakit Avans
Türkiye İş Bankası, kamu ve özel sektör çalışanlarına özel olarak 6 ay vadeli, toplam 30 bin TL tutarında faizsiz nakit avans imkanı sunacak. 

Garanti BBVA'dan 30 Bin TL'ye Kadar Finansman Desteği
Garanti BBVA, 20 bin TL nakit avans ve 10 bin TL ihtiyaç kredisi olmak üzere, toplamda 30 bin TL'lik bir finansman desteği sağlayacak. 

Denizbank'tan Faizsiz Kredi ve Nakit Avans Fırsatı
Denizbank, yeni müşterilerine yönelik olarak %0 faiz oranlarından başlayan özel bir kampanya sunacak. Bu kapsamda, 20 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ve 10 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans fırsatı verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN