15 Mayıs tatil olacak mı? Öğrencilerin merakla beklediği karar kesinleşti. İşte detaylar...

15 Mayıs'ta okullar tatil mi? Okulların tatil olup olmayacağı kesinleşti. İşte karar...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Nisan ayında ara tatil ve Ramazan Bayramı tatilleri birleştirilmişti. Bu tatil ile öğrenciler dinlenme fırsatı olmuştu.  1 Mayıs Pazartesi günü halk arasında İşçi Bayramı olarak bilinen Emek ve Dayanışma günü resmi tatil olduğundan bu hafta sonu tatili ile birlikte öğrenciler 3 gün tatil yapacak. Peki 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası okullar tatil olacak mı? Bu konu ile ilgili karar alındı. İşte detaylar...

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası okullar tatil olacak mı? sorusu birçok kez sorulmakta. Bilindiği üzere seçimler genellikle Milli Eğitim Bakanlığına ait resmi okullara sandıklar kurularak yapılmakta. Bu durumda da okulların çoğu seçim için hazırlanmakta. Sandıkların açılması ve oyların sayılması kimi yerlere göre uzun sürmekte. Bu durumda seçimlerden hemen sonra okullar eğitim öğretime hazır olamayabiliyor. Bu durumda da Milli Eğitim Bakanlığının üstüne birtakım sorumluluklar düşüyor.

15 Mayıs tatil olacak mı? Öğrencilerin merakla beklediği karar kesinleşti. İşte detaylar...

Bu sorumluluklar sebebi ile Milli Eğitim Bakanlığı seçimlerden hemen sonraki gün olan 15 Mayıs'ı tatil olarak ilan etti. Bu duruma göre 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil olacak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN