1 ay boyunca telefonunu kullanmamayı başarana 300 bin TL

ABD'li yoğurt şirketi Siggi's Dairy, dijital detoks isimli kampanyasına katılıp 1 ay boyunca telefonundan uzak duracak olan kişilere 10 bin dolar ödeyecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

ABD'li Siggi's Dairy şirketi tarafından başlatılan alışılmışın dışındaki kampanya büyük ilgi çekiyor. Kampanya kapsamında düzenlenen yarışmaya kişilerden bir ay süreyle cep telefonlarını bir kez bile ellerine almaması bekleniyor.

Katılımcıların telefonları bu süreçte bir ay boyunca kapalı bir kutuda kalacak. Dijital bağımlılık hakkında farkındalık yaratmak isteyen şirket, yarışmacılardan neden dijital detoksa ihtiyaç duyduklarını özetledikleri bir makale yazmalarını da bekliyor.

Ekonomim'de yer alan habere göre, "Dijital detoks" isimli bu kampanyayla aynı zamanda insanların cep telefonlarında ne kadar uzun zaman geçirdiğini görmesi de amaçlanıyor. 

Süreç boyunca yarışmacıların kısıtlı bir şekilde "akılsız" telefonlarla yakınlarıyla görüşmesine izin verilecek. Yarışmayı tamamlamayı başarabilenler 10 bin dolar yani Türk Lirası ile yaklaşık 300 bin TL'ye tekabül eden ödüle sahip olmuş olacak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN