Yunus Şahin Kuaför Salonu ve Nail Beauty Güzellik Merkezi Açıldı

Siirt'te hem erkeklere hem de bayanlara yönelik hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Yunus Şahin Kuaför Salonu ve Nail Beauty Güzellik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt’te hem erkeklere hem de bayanlara yönelik hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Yunus Şahin Kuaför Salonu ve Nail Beauty Güzellik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

YUNUS ŞAHİN Kuaför Salonu ve NAIL BEAUTY Güzellik Merkezi’nin açılışını AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve MHP İl Başkanı Fatih Cantürk’ün  gerçekleştirdiği açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

İşletmeciliğini genç girişimci Yunus Şahin’in yaptığı güzellik merkezinin açılışını gerçekleştiren AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, yeni işyerinin hayırlı olması temennisiyle, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve MHP İl Başkanı Fatih Cantürk ile birlikte kurdeleyi kesti. Çarşı Cami İmamı Nevzat Erdabakoğlu’nun yaptığı duanın ardından kurban kesildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, konuşmasında, "Emeği bulunan girişimcileri tebrik ediyor, iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah hayırlı, bol kazançlar nasip etsin inşallah." ifadelerini kullandı.  

Milletvekili Ören, işletmeci Yunus Şahin'e başarılar dilerken, kaliteli hizmeti en uygun şekilde vereceklerine inancının tam olduğunu ifade ederek yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Kooperatif Mahallesi Zekeriya Çabuk Caddesi Final Okulları karşısında hizmete giren Yunus Şahin Kuaför Salonu ve Nail Beauty Güzellik Merkezi işletmecisi Yunu Şahin açılış sonrası AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve MHP İl Başkanı Fatih Cantürk ile davetlilere güzellik merkezini gezdirerek bilgiler verdi.

Sektörde son teknoloji hizmetlerinin sunulacağı güzellik merkezinde bayanlara hizmet için en ince ayrıntıyı dahi düşündüklerini belirten işletmeci Yunus Şahin, ayrıca erkeklere de haftanın belirli günlerinde cilt bakımı yapılacağını söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Fehat | 19 Ağustos 2022 10:09

    Yapabileceğiniz en büyük açılış duyanda fabrika duble yol hastahane açılışı sanacak yanına birde hamam açsanız büyük vekil büyük başkan

BUNLARA DA BAKIN