İdealist bir Kaymakam… - Halil Angün

İdealist bir Kaymakam…


Genç Kaymakamın ilçemiz için yaptıklarına ve yapmak istediklerine tesadüfler sonucu tanık oldukça bu yazıyı yazmamın bir insanlık borcu olduğunu düşündüm.

Kurtalanlı olmamasına rağmen, Kurtalan için yaptıkları ve yapacaklarını duyunca heyecanlanmamak elde değil.
Kaymakam olmak görevinden ziyade ilçenin adeta fahri temsilcisi gibi. İstihdama yönelik çılgın projeler. Eğitim, kültür, ekonomik kalkınma, sanat, spor vb pek çok konuda Kurtalan' a büyük artılar katacak.

Fabrikalar ile Kurtalan sanayi şehri yapmak için gecesini gündüzüne katacak kadar idealist bir Kaymakam. Resmi görevlerini başarıyla yerine getirirken sosyal etkinlikler ve sosyal desteğini de ustalıkla uyguluyor.
Salgın döneminde maddi sorunlar yaşayan ailelere yardım kapsamında İlçe Halkı ile el ele vererek tespit edilen ailelere koli yardım yapacak. Salgın döneminde ilçemizde maddi sıkıntı yaşayan ailelere Devletimizin şefkatli elini uzattığını ve birçok aileye yardım elini uzatacak kadar Kurtalanlı.

Bu projeleri önümüzdeki günlerde bir bir yer alacağız. Bütün Kurtalanlıların malumu, tekele çomak sokmasınlar diye projeleri açıklamıyoruz. Şundan emin olun. Kurtalan Belediyesi ve Kurtalan Kaymakamlığı olarak ortak projeler ve il dışında yaşayan Kurtalanlı hemşerilerimizin yatırımına yönelik çalışmalarda ön ayak olmuş. Kurtalan'a yatırımları çekmek için kapı kapı dolaşıp iş adamlarını ikna etti. Rahatlıkla söyleyebiliriz ki! Kurtalan da işsizliği bitirecek projeler hayata geçilecek.

Projelerin yarıda kalmaması için Kaymakam İhsan Emre Aydın'ın azami bir yıl daha ilçede görevde kalması gerekir projelerin tamamlanması adına.

İdealist insanlar ilgi ve sevgi alanım içerisindedirler. Diğerlerinden yani büyük bir çoğunluk olan, sadece bireysel ikbal ve nefis kaygısından başka hiçbir değeri olmayanlardan çok farklıdır idealist insanlar. İki gözlerinin dışında, gönül gözleri ile de bakarlar hayata. Rabbena, hep bana söyleminden arınıp ülkesine, değerlerine, insanlarına daha duyarlıdırlar…
Her daim eleştiri mekanizmamızı çalıştıran bir meslek gurubu insanlarıyız. Nedense hayatın hep olumsuzluklarını dillendirmek adına programlanmışız çoğumuz. Eleştirmek adına haklı haksız birçok konuya müdahil olup bol keseden sallarız kimi zaman! Asar keseriz de meydanı boş bulduğumuzda. Ama nedense güzellikleri de kaleme alan iki satır yazmayı da beceremeyiz, ar sayarız her nedense…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
30Tem
19Haz

İdealist bir Kaymakam…

09Haz

Boğulma Vakalarına Dikkat!!!

06Haz

Siirt Kurtalan Çekişmesi…