Vali Hacıbektaşoğlu, Koruyucu Aileleri ve Çocukları Millet Bahçesi'nde Ağırladı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Hanımefendi,  '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla koruyucu aileler ve çocuklarını Millet Bahçesi Sosyal Tesislerinde ağırladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, masaları tek tek gezerek konuklarıyla yakından ilgilendiler ve onlarla bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Koruyucu ailelerin gününü kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Koruyucu ailelerin kutsal ve onurlu bir görev yaptıklarını ifade etti.

"Aile, Milletimizin ve Devletimizin Teminatıdır." diyen Vali Hacıbektaşoğlu, "Devletimizin denetiminde evlatlarımızın geleceğe hazırlanmasında büyük fedakârlıklar üstlenen ailelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Çocuklara da yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Hacıbektaşoğlu, tatil süresince bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Koruyucu aileler de gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı, Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile kurum çalışanlarına teşekkür ettiler.

Program, çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Siirt Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, kurum çalışanları ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN