Altın da yerinde durmuyor! Altın Fiyatlarında Son Durum... Dolar kuru rekora doymuyor! Kurda yine yükseliş var! 5 Temmuz Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Fiyatları

Dolar kurunun durumu pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kurunda yükseliş durmuyor. Dolar kurunun yanı sıra altın fiyatları da merak ediliyor. İşte detaylar…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Dolar kurunun nasıl bir değişim göstereceği, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dolar kurunu etkileyen pek çok faktör bulunuyor. Kurda yaşanan hareketliliğin sebebi, bazı dönemlerde ABD piyasasının durumu oluyor. ABD ekonomisinde yaşanan gelişmeler, kura etki ediyor. FED tarafından alınan faiz kararları da bu noktada etkili oluyor.

Dolar kurunun yanı sıra altının da nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Düğün sezonunun başlaması nedeniyle altında artış söz konusu olabiliyor. Ayrıca altında işçilik maliyetleri de kuyumcular tarafından uygulanıyor. Dolar kuru ve altın fiyatlarında yaşanan artış pahalılığa da sebebiyet veriyor. Dolar arttıkça ürünlerin fiyatlarında da artış meydana geliyor.

GÜNCEL DÖVİZ KURU

  • ABD Doları: 26,0721 (Alış) - 26,1040 (Satış)
  • EURO: 28,3792 (Alış) - 28,4080 (Satış)
  • STERLİN: 33,1386 (Alış) - 33,3048 (Satış)

Güncel döviz kuru, yukarıdaki biçimde şekilleniyor. Doların alış tutarı 26,0721 TL olarak belirtiliyor. Satış tutarı ise 26,1040 TL olarak ifade ediliyor. Euronun alış tutarı 28,3792 TL olarak uygulanıyor. Satış tutarı ise 28,4080 TL olarak piyasaya yansıyor.

Dolar kurunun ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyeceği bilinmiyor. Ancak pek çok uzman bu konuda görüşlerini belirtiyor. Güvenilir uzmanların görüşlerine başvurarak doğru yatırımlar yapmak mümkün oluyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Güncel altın fiyatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Gram altın alış tutarı 1.616,53 TL olarak belirtiliyor. Satış tutarı ise 1616,81 TL olarak piyasaya yansıyor. Çeyrek altın alış tutarı 2.608,00 TL; Çeyrek altın satış tutarı ise 2.675,00 TL olarak uygulanıyor.

Yarım altın almak isteyenler 5199 TL ödüyor. Satış tutarı ise 5351 TL olarak piyasalarda işlem görüyor. Altın fiyatlarının ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Uzmanlar, altın hakkında da önemli açıklamalarda bulunuyor. Bu sayede altın almak ya da satmak isteyenler, doğru zamanı öğrenebiliyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN