Vali Eşi Nurten Kızılkaya, Depremzede Aileyi Yalnız Bırakmadı

Vali eşi Nurten Kızılkaya, Adıyaman'dan gelen ve ilimizde misafir edilen 'Kılıçaslan' ailesini ziyaret ederek, onlara moral ve manevi destek verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, toplumsal dayanışma ve insani değerlerin ön planda tutulduğu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Eğitimden sosyal sorumluluk projelerine, kültürel faaliyetlerden hane ziyaretlerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Kızılkaya, depremzedelerin yanında yer alarak desteklerini sundu.

Vali eşi Nurten Kızılkaya, Adıyaman'dan gelen ve ilimizde misafir edilen "Kılıçaslan" ailesini ziyaret ederek, onlara moral ve manevi destek verdi. Ziyaret sırasında aile bireyleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kızılkaya, ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen ve onların eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alan Kızılkaya, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kızılkaya, toplumsal dayanışmanın ve birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Zor zamanlarımızda birbirimize kenetlenmek, birlikte hareket etmek bizim en büyük gücümüz. Dualarımızla, yardımlarımızla depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden muhafaza etsin” dedi.

Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psikososyal birim çalışanları da katılarak, aileye destek sunulmasına yardımcı oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN