Sümeyye Karasu Baykan Belediye Başkanlığı İçin Başvuruda Bulundu

Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP)'te Baykan Belediye Eş Başkanlığı aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Partiye Belediye eş başkanlığı için 2 dönem Demokratik bölgeler partisi (DBP) Baykan İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sümeyye Karasu Siirt İl Başkanlığında başvuruda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

31 Mart  2024’te yapılacak mahalli idareler seçimleri  için  aday adaylığı süreci devem ediyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinde (  HEDEP) aday adaylığı başvuruları alınmaya başlandı. 10 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği HEDEP’e,  Baykan Belediye Eş Başkan Aday Adaylığı için Sümeyye Karasu  başvuruda bulundu. 31 Mart'ta yapılacak  olan  yerel seçimler için aday adaylığı süreci devam ederken Baykan’da Sümeyye Karasu  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinde (HEDEP) Baykan Belediye eş başkanlığı için başvuruda bulundu. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinde (HEDEP) Siirt  il binasına giden Sümeyye Karasu  yapılacak olan 31 Mart yerel seçimler için Baykan Belediyesi eş başkanlığı için başvuruda bulundu.

Baykanın  ileri gelen ailelerinden başvuruda bulunan Sümeyye Karasu Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olup evli ve 1 çocuk annesidir.

Aday Adayı başvurusunda bulunan Karasu konu ile ilgili açıklamalarında;  31 Mart 2024 yerel seçimleri için Baykan  Belediye  Eş Başkanı  Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Aile olarak yıllardır Baykan ’da ikamet ediyoruz. Partimizin  kuruluşundan bu yana partim için ve Halkım  için çalıştım. 2 dönemdir kadın kimliğini temsil ederek   Demokratik bölgeler partisi  (DBP) Baykan İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim.  

Şimdi partim için, Baykan  için yeni bir yola çıkıyorum. Yeşil Baykan’ımıza  hizmet yarışında bende varım diyerek, halkımızın desteği ile çıktığım bu yolda partimiz bana görev verirse ve halkımızın da desteğiyle seçildiğimizde Yeşil Baykan’ımızın  geleceği için durmaksızın çalışacağız. 

Baykanlı olarak ilçemizin geleceği için çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.  Baykan'a  hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. 2024 yerel seçimlerinde çok sayıda aday adayı arkadaşımız var bizim amacımız bu yerel seçimlerde (HEDEP) olarak bu seçimi kazanmaktır. Bunun için hepimizin birlikte çalışması gerekmektedir, adaylık kime verilse de hepimiz birlikte çalışmalıyız. Yeşil Baykan’ımızın  sorunlarını bizden daha iyi bilen yok başta işsizlik olmak üzere tüm sorunların üstesinden gelebiliriz”. Bu yarışta aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN