Soylu isim vermeden duyurmuştu: Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adıyaman'da Afganistan uyruklu birinin enkazdan çıkarılan bir cesedin kolunu kesip altınını çaldığını iddia eden Masterchef'ta birinci olan Uğur Kardaş gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, peş peşe yaşanan 2 depremin ardından Kahramanmaraş'ta yaptığı açıklamada, "Bir afeti yaşadık, bir afeti de en üstten en alta kadar hafızasını insanlığını kaybetmiş, insanlara karşı nankör olanlar sebebiyle sosyal medyada yaşıyoruz" demişti. Soylu, "Biraz önce bir video seyrettim, videoda okumuş yazmış büyükşehirlerde yaşadığı çok açık belli olan video çekiyor, insan gibi konuşuyor" diyerek şöyle devam etmişti:

"Bir Afganlı çıkan cesetlerin elini kesti altınlarından dolayı diyor. Biraz önce Adıyaman'da gözaltına aldık."

Soylu'nun gözaltına alındığını açıkladığı kişinin Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş olduğu belirtildi. Kardaş, sosyal medyadan paylaştığı videoda, "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afganın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin" iddiasında bulunmuştu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN