Son Dakika! Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için teklifte bulundu

VİDEO HABER Muharrem İnce, canlı yayında Kılıçdaroğlu'na ittifak çağrısında bulundu...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, SÖZCÜ TV’deki Uğur Dündar'ın da olduğuu canlı yayında Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için teklifte bulundu. İnce, “Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum." dedi.

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

İşte o anlar:

Muharrem İnce'nin konuşmasından önemli satır başlıkları şöyle:

"Erdoğan gitmeli"

"Memleketimizin çok ciddi problemleri var. İnsanlar gıdaya erişimde çok ciddi sıkıntı yaşıyor. Sokaklar mülteci dolu. Gençler yurtdışı hayalleri kuruyor. Bir umutsuzluk var. Yabancıya konut satışı devam ediyor. Kiralar yüksek. Erdoğan 21 yılda memleketin hiçbir sorununu çözememiş; sorunlar katmerlenmiş. Erdoğan gitmeli."

"Fakat bu FETÖ konusu şu… Yıl 2009'un Mayıs'ı. Sadullah Ergin Bakan oldu, 2013 yılına kadar. Peki bu arada neler oluyor? Telefonlar dinleniyor, Silivri duruşmaları… 2010'da referandum olmuş, yargı FETÖ'ye teslim edilmiş. Bütün bunların içinde Sadullah Ergin Adalet Bakanı."

Muharrem İnce, bir dönem AK Parti'de olan isimlerin muhafette olmasını eleştirerek "Sadullah Ergin yargıyı FETÖ'ye teslim ederken, Sadullah Ergin YAŞ kararlarıyla önce Atatürkçü subaylar tasfiye edilirken, kumpaslar kurulurken, TÜBİTAK devredeyken, bu adam işin bir numarasıydı. Peki o arada İçişleri Bakanı kimdi? İdris Naim Şahin. Paranın başında kimdi? Ali Babacan. Erdoğan'da başlarındaydı. Şimdi bunları ayıracaksınız; İdris Naim Şahin'i alacaksınız, İYİ Parti'den milletvekili adayı olacak. Sadullah Ergin CHP'nin Çankaya'da 4. Sırasından milletvekili adayı olacak."

"Yani FETÖ Türkiye'yi ele geçirirken, FETÖ orduyu dağıtırken yetkili makamlardaki insanlarla işbirliği yaparsanız ben size ‘FETÖ'nün yeni ortağı' derim. Bunu demek hakkım." diye konuştu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN