Kiracıları zor günler bekliyor gibi: Mülakatla kiracı belirleyecek!

Afyonkarahisar'da evini kiraya vermek isteyen bir kişi, internetten bir ilan vererek evini mülakatla kiraya vereceğini duyurdu. Yurt dışında yaşadığını belirten ev sahibi, dairenin mülakat sonucuna göre 1 Haziran' da da teslim edileceğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yurt dışında yaşayan T.O. isimli bir kişi Afyonkarahisar kent merkezi Gazi mahallesinde bulunan evini bir internet sitesi üzerinden ilana açtı. Ev sahivi, 3 katlı binanın 2. katındaki sıfır dairesini 5 bin 500 TL’den ilana çıkardı.

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

İlanın açıklama kısmında T.O., “Binanın arka katında bulunuyor ve arka cepheye bakıyor ve balkonu var. Kiracı mülakat sonucu belirlenecektir. Son başvuru kabul tarihi 30.04.2023’dür. Daire teslim tarihi 01.06.2023’dür” ifadelerine yer verdi. Evi tutmak isteyenler verilen numara ile irtibata geçerek mülakata girdi.

Ev hakkında ön bilgi almak isteyenler ise evin sahibinin bir akrabası ile ön görüşme yaptı. İsmini vermek istemeyen akrabası ise mülakatın genelde ekonomik duruma ilişkin sorulardan oluştuğunu ve başvuruların alındığını ifade etti.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN