• Haberler
  • Siirt Haber
  • Şirvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baran Bayar'dan Siirt İl Müdürü İsmail Çalgan'a Ziyaret

Şirvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baran Bayar'dan Siirt İl Müdürü İsmail Çalgan'a Ziyaret

Şirvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baran Bayar, İl Müdürü İsmail Çalgan'ı ziyaret ederek Gençlik Haftası kapsamında ilçede yapılacak hazırlıkları değerlendirdi.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası öncesinde ilçe müdürlükleriyle koordinasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şirvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baran Bayar, İl Müdürü İsmail Çalgan’ı makamında ziyaret etti.

Etkinlik Takvimi Ele Alındı

Ziyarette, Mayıs ayı içerisinde Şirvan ilçesinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Haftası kutlamalarının detayları görüşüldü. İlçedeki gençlere yönelik planlanan sportif faaliyetler ve sosyal etkinliklerin organizasyon süreci hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Spor Hizmetleri Müdürü de hazır bulunarak teknik detaylar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Teşekkür Plaketi Takdim Edildi

İlçe Müdürü Baran Bayar, ilçedeki gençlik çalışmalarına sağlanan katkılar ve tesisleşme sürecindeki destekler dolayısıyla İl Müdürü İsmail Çalgan’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret, planlanan etkinliklerin Siirt genelinde eş güdümlü bir şekilde yürütülmesi kararlılığının vurgulanmasıyla sona erdi.

Şirvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden Siirt İl Müdürlüğüne Ziyaret

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme