• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin NEO-DERİNKUYU Projesi Türkiye Birincisi Oldu

Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin NEO-DERİNKUYU Projesi Türkiye Birincisi Oldu

Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Onur Çakır ve danışman öğretmen Erkan Demir tarafından hazırlanan NEO-DERİNKUYU projesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi'nde birincilik elde etti.

Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Onur Çakır ile danışman öğretmen Erkan Demir’in hazırladığı NEO-DERİNKUYU projesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi’nde birinci seçildi.

Bilim, teknoloji ve yenilikçi fikirleri bir araya getiren proje, sergide yer alan çalışmalar arasında birincilik elde ederek Siirt’e gurur yaşattı.

Öğrenci ve danışman öğretmene tebrik

Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yapılan açıklamada, projeyle elde edilen başarıdan duyulan memnuniyet dile getirildi. Açıklamada, öğrencisi Onur Çakır ve danışman öğretmen Erkan Demir tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.

NEO-DERİNKUYU projesinin elde ettiği birincilik, okulun bilim ve teknoloji alanındaki çalışmaları açısından önemli bir başarı olarak değerlendirildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme