Siirt'te Bazı Bakkallar Çocukların Hayatını Tehlikeye Atıyor

Çocuklara satışı yasak olan, maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddeler Siirt'te bazı mahalle bakkallarında satışa sunuluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt'te, çocuklara satışı yasak olan, maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddeler Siirt'te bazı mahalle bakkallarında satışa sunuluyor.

Artı Siirt Haber Ajansı ihbar hattına gelen mesajlarda, bazı mahalle arası bakallarında izinsiz satışı yapılan maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışa sunulduğu bildirildi.


Ramazan Bayramıyla birlikte yaralanmaya ve gürültüye neden olan maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin satışında artış olduğu gözlemlenirken, Artı Siirt Haber Ajansı Whatsapp ihbar hattına gelen mesajda, Siirt'te çocuklara satışı yasak olan patlayıcı türüne giren maytap, çatapat, torpil gibi patlayıcı maddelerin mahalle bakallarında satışa sunulduğu belirtildi.

Mesajda, "Çocuklara satışı yasak olan bu ürünleri mahalle arasında bulunan bakkallarda satışa sunuluyor. Bu durumun yetkili birimler tarafından denetlenmesi ve bu tür patlayıcı maddlerin tamamen yasaklanmasını istiyoruz." denildi.

Siirt'te Bazı Baklalar Çocukların Hayatını Tehlikeye AtıyorSiirt'te Bazı Baklalar Çocukların Hayatını Tehlikeye AtıyorSiirt'te Bazı Baklalar Çocukların Hayatını Tehlikeye Atıyor

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN