Siirtli Vatandaşları Sevindiren Karar! Toplu Taşıma Rasıl Hacar'a Kadar Gidecek!

Siirt'in en gözde noktalarından biri olan Rasıl Hacar (Taşbaşı) Dekilkli Taş'a toplu taşıma imkanı sağlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Geçtiğimiz günlerde Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclisi aldığı karar ile, belediyeye ait toplu taşıma araçlarının Rasıl Hacar (Taşbaşı) Dekilkli Taş'a kadar hizmet vermesini onayladı.

Böylelikle toplu taşıma aracı ile vatandaşlar Siirt'in en gözde noktasına rahatlıkla varabilecek.

Seferlerin kısa süre içerisinde başlayacağı bildirildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Siirtli | 20 Kasım 2022 13:18

    Admin toplu taşımayı haber yapacağınıza buraya anlık yapılan bir gezi için para alınmasının amaci ne hemde fahiş fiyata Allah'ın manzarasına para verip izlemek soygunculuktan başka birşey değil bunu güzelce haber yapsanız daha iyi olur

  • Siirt Meftunu | 20 Kasım 2022 13:13

    Gözünü sevdiğim memleketimin tarihi yerlerini parayla ziyaret ediyoruz. İstanbul'da bi Ayasofya camisi, bi Sultan Ahmet Meydani'na girmek ücretli mi ki burda olsun... Rasılhacara servis tahsis edilmesi çooktan alınması gereken bir karardı zaten.

  • Abdullah | 20 Kasım 2022 11:35

    Bence bu bir müjde değil belediye yapması gerekeni yapmış bunun dışında bu gibi yerlere giriş parasi kaldırılmalı zaten Siirt'te birkaç gidilecek yer var bunlarda parali. Çevremizdeki şehirleri örnek almak gerek mesela Malabadi köprüsüne giriş neden parali değil mesela Diyarbakirdaki tarihi hanlara giriş neden parali değil.

BUNLARA DA BAKIN