Siirtli İş Adamlarının Toplantısına, ASRİAD Siirt Şube Başkanından Dikkat Çekici Açıklama Geldi!

Siirtli Bürokratların ve bazı Siirtli iş adamlarının AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül'ün ev sahipliğinden bir araya gelmesine, Asrın İş Adamları Derneği Siirt Şube Başkanı Mehmet Zafer Doğrusever'den dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

“Siirtli İş İnsanları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi! Soruyoruz Siirt İçin Ne Yapacaksınız?” başlıklı haberimizden sonra, Asrın İş Adamları Derneği Siirt Şube Başkanı Mehmet Zafer Doğrusever, “Siirt’te herhangi bir yatırımı bulunmayan sadece Siirt kimliğini kullanan bazı isimlerin toplantılara Siirtli iş insanı diye katılmasını katılmasını kabul etmiyoruz.” Dedi

Siirt’i ilgilendiren toplantıların liyakata bağlı bir şekilde yapılması gerektiğini belirten Doğrusever, “Liyakat ve hakkaniyetle bu toplantıların yapılması, sözde değil, özde yapılmasını Siirt’imize katma değer katacak yatırımların sağlanacağı, istişareli ve bu iş ile ilgili STK’larında bulunacağı toplantıların yapılmasını Siirt’imize sayfa sağlayacağı kanaati içerisindeyiz.  ASRİAD gibi ülke genelinde bünyesinde değerli iş insanlarımızın olduğu ve Siirt’imizde şubesi bulunan derneğimizin bu tür toplantılardan haberdar olmadığı ayrıca üzüntü vericidir.” İfadelerini kullandu.

Siirt’te herhangi bir yatırım ve desteği olmayan insanların, prim yapmak için toplantılarda yer aldığını ifade eden Doğrusever konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Siirt için yatırım yapacak ve elini taşın altına atacak, kendi çıkarından çok toplumun faydasını düşünerek, her Siirtli hemşerimizin arkasındayız.Bu tür toplantılara kendini Siirt’e adamış, insanlarında davet edilmesi ve görüşlerinin alınmasını istiyoruz. Söz konusu Siirt ise hepimiz her zaman elini taşın altına koymalıyız.  “
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • fesih | 11 Temmuz 2023 17:02

    sayın DOĞRUSEVER ile dünya ile siyasi fikirlerimiz tamamen zıt ama bu konuda sayın DOĞRUSEVER yüzde bin haklıdır. Duyarlılığı için teşekkür eder, tebrik ederim.

BUNLARA DA BAKIN