Siirt Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün'ün Yeni Yıl Mesajı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, 2020 yılının büyük üzüntülerle geçtiğini belirten Akgün, 2021 yılının tüm dünyaya huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu

Herkesin yeni yılını kutlayan Akgün, “Koronavirüs, deprem, sel gibi felaketlerin yaşandığı 2020 yılı maalesef ki sadece ülkemiz için değil dünya için çok zor geçti. Bu nedenle yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. Umutların ve beklentilerin oldukça yüksek olduğu 2021 yılının özellikle de tüm dünyaya sağlık getirmesini ve bir yıldır yaşadığımız, dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan pandemi sürecinin sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bir yılı daha geride bırakırken bölgemizde ve coğrafyamızda yaşanan savaşların neden olduğu acı ve gözyaşların sona ermesi, yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakması en büyük temennimizdir. Bu duygularla yeni yılın hemşerilerimizin umutlarının gerçeğe dönüşeceği huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN