Siirt TSO, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi İle Özel İndirim Anlaşması Yaptı

Özel İbni Sina Hastanesi Kamu kurum ve kuruluşlarla, Firma ve sendikalarla indirim sözleşmeleri yapmayı sürdürüyor. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında indirim protokol anlaşması imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Özel İbni Sina Hastanesi Kamu kurum ve kuruluşlarla, Firma ve sendikalarla indirim sözleşmeleri yapmayı sürdürüyor. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı.

Özel İbni Sina Hastanesi ile imzalanan bu protokol ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası üye ve çalışanlarının birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek. 1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Siirt Ticaret ve Sanayi Odası  Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ile  Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan,“Odamız üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak adına yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında, üyelerimize fayda sağlayacak ve onlara her alanda destek olmak amacı ile Odamız ve işbirliği yaptığımız firmalar arasında indirim protokolleri gerçekleştirmekteyiz.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz indirim protokolü gereği, oda çalışanları ve üyelerimiz ve 1. derece yakınları indirimden faydalanabilecekler” dedi.

Demirhan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyelerin yanı sıra  personeli veya yakını olduğunu tanzim ederek resmi kimlik belgesi ve üye kartları ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı (%20) oranında indirim yapılacaktır. Tüm üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ile özel indirimli “Sağlık Sözleşmesi” yapmaktan mutluluk duyduklarını sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN