Siirt'te Vatandaşların SİBADAŞ İsyanı! ' 2023 Seçimleri Yaklaşıyor Görüşürüz'

Siirt'te 73 dairelik bir site, SİBADAŞ'in 2 yıldır kendilerine abonelik vermemesi yüzünden çoğu aile satın aldıkları konutlarına halen taşınamazken, yeni evlerine taşınan çoğu konut sakinleri ise elektrikli soba ve sanayi tüpü kullanmak zorunda kalıyor. 2 yıldır CİMER başta olmak üzere, çalmadıkları kapı ve gitmedikleri yetkili bırakmayan daire sakinleri bugün yeniden Siirt SİBADAŞ merkezine giderek seslerini duyurmak istedi. SİBADAŞ yetkilileri ile görüşmeye giden konut sakinleri, 'Sondaj Makinamız mevcut değil' cevabını alarak eli boş döndü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

 

Edinilen bilgiye göre, Siirt’in Afetevler Mahallesi Uğur Sitesi-3 sitesinde 73 dairelik sitenin sakinleri, doğalgaz ısınma sistemine göre planlanan evlerin dairelerine, doğalgaz bağlanması için onlarca kez SİBADAŞ ve gerekli resmi makamlara müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadı. Bu nedenle büyük umutlarla ve büyük meblağlarla konut sahibi olma heyecanı yaşayan çoğu site sakinleri halen evlerine taşınmazken, 2 yıldır soğuk kış mevsimini baca sistemi olmadığı için elektrik sobaları ve sanayi tüpleri yakarak geçiren site sakinleri, isyan etti.
“2023 SEÇİMİ YAKLAŞIYOR, HİZMET YOKSA OY’DA YOK! ”

 Yaklaşık 2 yıldır Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başta olmak üzere gerekli resmi mercilere sorunlarının çözümü noktasında müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarından serzenişte bulunan site sakinleri, “Yetkililer Nerede, Yarın Seçim Var, Kapımızı Çalmaya Geleceksiniz, O Vakit Görüşürüz”, “Doğalgaz İstiyoruz”, “Bizim Çektiğimiz Rezilliği Kim Görecek?”, “Hizmet Yoksa Oy da Olmaz” şeklinde tepki gösterdiler.

Tepkilerin ardından yeniden SİBADAŞ Yetkilileri ile görüşmek üzere SİBADAŞ Siirt Merkezine gelen site sakinleri, Sondaj makinasının mevcut olmadığını, sondaj makinasının Siirt’e ulaştığı zaman sorunlarına el atılacağı iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN