Siirt'te İlçe ve Köy Yatırımları İçin 23 Milyon TL Ödenek Ayrıldı!

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp


Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram, ilgili kurum amirleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, ilimiz için tahsis edilen 23.319.342 Tl KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu alanlarında ihtiyaçların tespiti ve değerlendirilmesi yapıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, toplantıda köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Köydes projelerinin köylere hayat verdiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltildiği sözlerine ekledi.

Toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN