Siirt'te Uyuşturucuya Geçit Yok! 3 Şahıs Yakalandı

Siirt'te polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 3 farklı kişide uyuşturucu madde ele geçirdi. Şahıslar gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı yazılı açıklamada, Siirt'te farklı yerlerde gerçekleştirilen uygulamada üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan 3 şahıs gözaltına alındığını duyurdu.

Açıklamada;

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğince, Sakarya Mahallesi 505 Sokak üzerinde durdurulan H.S. isimli şahsın yapılan kaba üst yoklamasında, 5 TL banknot içerisine gizlenmiş daralı ağırlığı 0.87 gram gelen TOZ ESRAR olarak değerlendilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş olup şahıs gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliğince, Batı Mahallesi 1008 Sokak üzerinde durdurulan R.T. isimli şahsın yapılan kaba üst yoklamasında, ağırlığı 1.58 gram gelen tütünle karışık ESRAR olarak değerlendirilen uyuşturucu ile Metamfetamin Sürüntülü PAYP maddesi ele geçirilmiş olup şahıs gerekli yasal işlemlerin yapılması için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.


Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği ve KİLİT-3 uygulama noktasında görevli personel ile yapılan uygulamada, D.İ. isimli şahsın sevk ve idaresindeki motosiklet durdurulmuş, şahsın yapılan kaba üst yoklamasında, 10 TL banknot içerisine gizlenmiş daralı ağırlığı 1.18 gram gelen TOZ ESRAR olarak değerlendilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş olup şahıs gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Siirt'te Uyuşturucuya Geçit Yok! 3 Şahıs Yakalandı

Siirt'te Uyuşturucuya Geçit Yok! 3 Şahıs Yakalandı

Siirt'te Uyuşturucuya Geçit Yok! 3 Şahıs Yakalandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN