Siirt'te Öldürülen 14 Yaşındaki Çocuğun ve Katil Zanlısının Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Siirt'te tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki Mustafa Kızılkaya ile katil zanlısı C.S.'nin (14) birlikte bir eve girdiklerini ve katil zanlısı C.S.'nin evden kaçarak uzaklaştığı görüntüler ortaya çıktı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

 

Bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Yeni Mahallede bekar evinde kaldığı iddia edilen Mustafa Kızılkaya'nın kaldığı eve katil zanlısı C.S. de geldi.

Bir süre evde kalan C.S.'nin kapının önünde bıraktığı ayakkabılarını bile giymeden evden kaçarak uzaklaştığı görüntülendi.

Ne olmuştu?

Olay, 3 gün önce akşam saatlerinde Yeni  Mahallede meydana geldi. İki kişi  arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada Mustafa Kızılkaya, kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmış, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kızılkaya, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Talihsiz çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirmişti. Mustafa Kızılkaya’nın cansız bedeni, otopsi için hastanenin morguna konuldu.


Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN