Siirt'te, İsrail saldırısında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı!

Siirt'te, cuma namazı çıkısı Siirt Çarşı Camii önünde, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından Siirt Çarşı Camisi önünde toplanan grup bir süre İsrail aleyhine slogan attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İsrail aleyhine slogan atan grup adına basın açıklaması okuyan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Yakup Toprak, İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanları katlettiğini söyledi.

“Gazze’de yıkım, ölüm, vahşet, katliam var. Gazze’nin üstüne bombalar yağıyor. Gazze’de elektrik yok, su yok, yiyecek yok, yaşama hakkı yok. Gazze’de sadece vahşi bir soykırım var.” Diyen Toprak Açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Masum çocuklar ölüyor, kadınlar ölüyor, ihtiyarlar ölüyor ve bunların toplamı olan siviller ölüyor. Hastanelerde yer yok, yoğun bakımlar işlevsiz, jeneratörlerin yakıtı bitti. Bugün Gazze’de insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşet yaşanmaktadır.”
 Siyonist rejim tarafından yıllardır adım adım işgal edilen Filistin’e sahip çıkın.  Son aylarda Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen terör şebekesine dünyayı dar eden Filistinli kardeşlerinize sahip çıkın. O kutsal mekânda Filistinli gençlerin direnişine sahip çıkın. Ümmetin yetimleri olan Filistinlilerin bağrından çıkan mücahitlerin direnişini destekleyin. Siyonist işgalci çetelerin burunlarını yere sürten, korkaklıklarını bir kez daha ortaya çıkaran Filistinli mücahitlere sahip çıkın.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN