Siirt'te Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu 20 Gözaltı

Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal veya Ticareti ve Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçlarını karışan 20 şüpheliye yönelik Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı soruşturma neticesinde 62 kolluk görevlisinin katılımı ile operasyon düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kentin farklı noktalarında yapılan eş zamanlı ev baskınlarda, 35 Gram Metamfetamin,  7 Gram Eroin, 6 adet uyuşturucu hap ve 6 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 5 adet Cep Telefonu ele geçirildi. 

Yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan 20 şüpheliden 15’i hakkında “Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçu kapsamında adli işlemlere başlatıldı.

Gözaltına alınan, Ö.E, H.D., K.C., İ.E. ve Z.D. isimli 5 şüpheliden Ö.E, H.D., ve K.C. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Batman M Tipi KCİK’na teslime dildi. İ.E. ve Z.D. isimli şahıslarda mahkeme tarafından Adli Kontrol Kararı ile Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN