Siirt'te Emlak Sektöründe Yeni Adım

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye’de bir çok şubesi ile kurumsal olarak çalışan Kaçmaz Emlak Siirt’te.

https://www.youtube.com/watch?v=EjEn-IeD5Uc&t=320s

Siirtli iş insanı Erdal Yılmaz tarafından Siirt İl Temsilciliği olarak açılan, Kaçmaz emlak Siirtli vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Türkiye de toplam 20 ilde faaliyet gösteren ve 40. Şubesini Siirt’te açan Kaçmaz Emlak uzman ekibiyle Emlak sektörüne yeni bir soluk getiriyor.

Güven, profesyonellik ve disiplin ilkesi ile yola çıktığımız için müşterilerimiz çok memnun bir şekilde kalıyor diyen Siirt İl Temsilcisi Erdal yılmaz, Kaçmaz emlak Türkiye’nin 20 ilinde hizmet gösteren bir emlak zinciridir. Kaçmaz emlak olarak müşteri memnuniyeti ve profesyonellik ön planda. Reklam ağı ile birlikte müşterisine sunduğu yazılım teknolojisi sayesinde disiplinli ve sistematik bir şekilde hizmet veren kurumsal şirkettir. Siirt ilinde bir ilk olarak hizmet sunmaya başladık. Farkımızı ortaya koymak için bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. Çok güzel bir şekilde geri dönüşler alıyoruz. Güven, profesyonellik ve disiplin ilkesi ile yola çıktığımız için müşterilerimiz çok memnun bir şekilde kalıyor.” açıklamasında bulundu.

“Menkullerin alım, satım ve kiralamalarında tamamen güvence altına alıp müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.” Sözlerini kullanan Yılmaz, Kaçmaz Emlak’ın farkını sizlere şöyle söyleyebilirim. Kaçmaz emlak Siirt şubesi tamamen güvene dayalı, resmiyete dayalı bir işleyiş yürütüyor. İşlemlerimizi uzman kadromuzla birlikte gerek saha da gerekse ofis çalışma alanında tamamen hukuki yaptırımlara dayanarak işlemlerimiz yürütüyoruz.  Müşterilerimizin bizden alacağı hizmetten kesinlikle güven alacaktır. Güvenilir bir elde olduğunu hissedecektir. Bu açıdan işin başından satış sonrası hizmetlerine kadar tamamen yanlarında olacağımız için farkımızı bu şekilde izah edebilirim.” İfadelerini kullandı.

Erdal, Öfisin artı yönlerini belirterek, “Kurumsal şekilde çalıştığımız için artı yönlerimiz şu şekilde olacaktır. Türkiye’nin birçok illinde hizmet verdiğimiz için, il dışından ve yurt dışında yatırımcıların güven duyacakları bir emlak sektörü tercih ediyorlar bu anlamda arayışlara girdikleri zaman karşılarına çıkan Kaçmaz Emlak Siirt Temsilciliği oluyor.  Bu bağlamda iletişime geçip satışlarla veya alımlarla ilgili çalışmalarını bizimle yürütmek istiyorlar. Farkımız bu şekilde de ortaya çıkıyor.” yorumunda bulundu.

Siirtli emlak sektörü ile ilgili önerilerde bulunan Yılmaz son olarak şunları söyledi:

“Siirtli vatandaşlarımız bizi hizmet konusunda seçmeliler. Çünkü hem satış öncesi hem satış sonrası, kiralama öncesi ve sonrası gibi hizmetlerde hukuki haklarını savunacak, koruyacak şekilde aboneliklerden, bina temizliğine kadar büyük süreçte yanlarında bizleri bulabileceklerdir. Bundan dolayı bizi mutlaka tercih edeceklerdir.  Siirtli vatandaşlar ev alırken, satarken veya kiralarken mutlaka şu kurallara dikkat etmelerini konusunda uyarıyorum. Güvenebilecekleri kurumsal çalışan satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerini alabilecekleri, bir emlak ofisi ile çalışmalarını öneriyorum. Bu bağlamda kendilerini güvende hissetmeleri açısından herhangi bir hukuki yaptırıma mağruz kalmamaları açısından şeffaflık ilkesine dayalı çalışan ofislerle görüşmelerini tavsiye ediyoruz.  Bu işin eğitimini almış, liyakata dayalı ofislerle görüşsünler. Biz bu bağlamda Kaçmaz emlak olarak uzman ekibimizle kendi alanında uzman arkadaşlarımızla bu hizmeti Siirtli vatandaşlarımıza vermekten gurur duyuyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN