Siirt'te Dalgıç Ekibinin Şart Olduğu Bir Kez Daha Tescillendi! Ne Bekliyoruz?

Barajlar ve akarsularla dolu olan ilimizde sualtı arama ve kurtarma ekibinin kurulması, dün yaşanan 2 sağlık çalışanının boğulduğu ve bir kişinin hala suda kayıp olduğu üzücü hadiseden sonra elzem hale geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Birçok ilde AFAD’ın yanı sıra jandarma ve emniyet bünyesinde sualtı arama ekibi bulunmasına Siirt gibi neredeyse dört tarafı sularla çevrili bir yerde bu ekip henüz bulunmuyor.

Dün, Siirt'i yasa boğan iki sağlıkçının suda kaybolmasıyla ilgili çalışma yürütecek herhangi bir ekibin olmaması akıllara Siirt'te sualtı arama ve kurtarma ekibinin neden kurulmadığı sorularını beraberinde getiriyor.

Artı Siirt Haber Ajansı olarak, sualtı arama ve kurtarma ekibinin olmaması Sirit'in en büyük sorunları arasında yer aldığını ve gerekli kurum ve kuruluşların bu konu üzerinde önemle durmasını rica ediyoruz. 

Şehrimizi yasa boğan ölümlerin önüne geçilmesi için bir an önce sualtı arama ve kurtarma ekibinin kurulması gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Dalgıç | 12 Haziran 2022 20:12

    Ben sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü mezunuyum siirte ikametgah ediyorum Karabük üniversitesi mezun olalı 6 yıl oldu dalgıçlık trafik kazaları ve herşeye hakim olduğum halde hakkımızi alamıyoruz

BUNLARA DA BAKIN