Siirt'te, Bu Sergide Tüm Gelir İhtiyaç Sahiplerine Bağışlanacak!

Siirt Birleşen Gönüller Derneği'nin düzenlediği ve gelirinin ihtiyaç sahibi ailelere ve çocukların eğitimine harcanacağı karma resim sergisi açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Geliri ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarının eğitimine harcanması amacıyla resim sergisinin açılışı yapıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Birleşen Gönüller Derneği’nin aracılığıyla açılan karma resim sergisinde, Siirtli ressamlar Behçet Dildirim ve Rabia Gül’ün çizimlerini yaptığı tablolar, kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinde sergilendi.

Karma resim sergisinden elde edilecek gelirlerin ihtiyaç sahipleri için harcanağacığını belirten Siirt Birleşen Gönüller Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, resim sergisinden elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ailelere katkı sağlayacağını belirtti.

“Birleşen gönüller Derneği’nin amacı toplumu, sanata, sanatçıya, hayvana ve doğaya karşı duyarlı kılmadır.” Diyen Yılmaz, “Biz bunu çok iyi biliyoruz ki sanata ve sanatçıya değer vermeyen toplumlar geri kalmaya mahkumdur. Bugün bu resim sergisinde, Ressam Rabia Gül ve Behçet Dildirim hocam bütün satılan tabloların gelirini Birleşen Gönüller Derneği’ne bağış olarak bırakıyor. Böyle duyarlı sanatçılarımız bizi mutlu ve memnun ediyor. Buradan elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocukların eğitimine katkı sağlayacak.“ dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN