Siirt Milletvekili Mervan Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ziyaret Etti!

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret ederek ilimizde devam eden yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti 28. dönem Siirt Milletvekili Mervan Gül’e teşekkür etti ve başarılar diledi. İlimiz milletvekili Mervan Gül; Siirt’te Kültür ve Turizm alanında yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunurken, Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a ilimize gösterdiği teveccüh ve vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Siirt Battaniyesine işlenmiş Türk Bayrağı hediye etti.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi’yi ziyaret etti. Gül, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi’ye ilimizle ilgili taleplerini ileterek, ilimize gösterdiği teveccüh ve vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN