Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Artı Siirt'e Konuştu! 'Randevusuz' Hastalar İmkanlar Dahilinde Tedavi Ediliyor

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural, randevusuz hastalara bakılmadığı iddialarına ilişkin Artı Siirt Haber Ajansı muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt’te randevusuz hasta bakılmadığına dair iddialara yönelik açıklamalarda bulunan Vural, "Vatandaşımız için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. 

Doktorlarımızın büyük çoğunluğu günde 50 randevulu hasta bakarken onun dışında da randevusuz olarak gelen hastalarımıza imkânları doğrultusunda fedakârlık örneği göstererek  bakmaya çalışıyorlar. Bir doktorun gün içerisinde bakması gereken hasta sayısı 50’dir. Ama doktorlarımızdan özel olarak ricada bulunduk sağ olsunlar büyük çoğunluğu bizi kırmayarak randevusuz gelen hastalarında girişlerini kabul ederek bakmaya başladılar."

"Bazı Doktorlar Günde 90 Hastaya Bakıyor"

Doktorların fedakarlıkla günlük hastaya bakma sınırının çok üstünde hastaya baktığını belirten Vural, "Gün içerisindeki mesai saatlerinde doktorlarımızın baktığı hasta sayısı 50’lerden 90’lara çıktı. Bu anlamda doktorlarımıza gerçek anlamda teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza yardımcı oldukları için." ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN