Siirt Bocce Takımı 1. Lig'e Çıkma Başarısı Gösterdi!

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Antalya'nın Kemer İlçesinde düzenlenen 2. Lig Bocce maçlarında rakiplerini geride bırakarak 1. Lig'e çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

 25-27 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 2. Lig Bocce maçında büyük başarı gösteren Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü genel klasmanı 3. olarak bitirerek 1. Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Bocce takımımızın başarısını kutlayan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, kulüp başkanı, antrenör ve sporcuları makamına kabul ederek başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.

Sporcuları makamında kabul eden Kısacık yaptığı açıklamada,

“Siirt Gençlik Spor Kulübü Bocce takımımızı Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 2. Lig Bocce yarışmalarında göstermiş olduğu başarı bizim için çok kıymetli. Bu anlamda kulüp başkanımız başta olmak üzere antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki takımımızın başarıları gün geçtikçe artacaktır. Bizler her zaman antrenör ve sporcularımızın yanındayız. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olabilmeleri adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’ nun spora ve sporcuya göstermiş olduğu ilgi ve destekleriyle ülkemiz sporda çağ atlamış ve bir spor ülkesi olmuştur. Bizler de bu şiar ile ilimiz Siirt’i bir spor şehri yapma yolunda kararlılıkla ilerliyor her fırsatta sporcularımızla bir araya gelerek onların yanlarında ve destekçileri olduğumuzu ifade ediyoruz.’’ dedi.

Daha sonra antrenör ve sporcular, kupalarını Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ a takdim ettiler.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN