Siirt Bem-Bir-Sen Üyeleri Zabıta Haftası Nedeniyle Bir Araya Geldi

Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) üyeleri, Zabıta Haftası ve zabıta teşkilatının 192'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personelleriyle bir araya gelen BEM-BİR-SEN Siirt Şube Başkanı Özgür Eker, zabıtaların haftasını kutladı.

Daha sonra bir açıklamalarda bulunan BEM-BİR-SEN Siirt Şube Başkanı Eker, bu yıl zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirtti.

Siirt Bem-Bir-Sen Üyeleri Zabıta Haftası Nedeniyle Bir Araya Geldi

Bildiği üzere her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında ‘Zabıta Haftası’ olarak kutlandığını hatırlatan Eker, “Belediyelerin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatlarımız aynı zamanda Belediyelerimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam etmektedir.” dedi.

196 yıllık köklü bir teşkilatın mensubu olan siz değerli personellerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” Diyen Eker, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan siz değerli arkadaşlarımız yaptığınız uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı oluşmasını sağlayan ve ilimizin gelişimine katkı veren önemli bir görevi icra etmektesiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor ve tüm Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftasını BEM-BİR-SEN ailesi olarak kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER FOTOĞRAF: Murat Orahan / İLKHA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN