HÜDA PAR Tillo İlçe Temsilcisi Tan: 'Tillo ilçesinin sağlık su ve elektrik sorunu çözüme kavuşmalı'

Tillo ilçe Başkanı Cengiz Tan, ilçe esnafına yaptığı ziyarete ilişkin sadece seçim döneminde değil, sürekli halkın arasında ve yanlarında olacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Tillo ilçe Başkanlığından bir heyet,  ilçe esnafını ve halkını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Tillo İlçe Temsilcisi Cengiz Tan, ilçe esnafı ve halkının özellikle elektrik, su ve sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Ziyarette esnafın ve halkın sıkıntılarını dinleyerek taleplerini yetkililere aktaracaklarını belirten Tan, parti olarak halkın içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

HÜDA PAR Tillo İlçe Başkanı Tan: 'Tillo ilçesinin sağlık su ve elektrik sorunu çözüme kavuşmalı'

Tillo’da diş doktoru var malzemesi yok hasta tedavi edemiyor

Her zaman olduğu gibi esnaf ve vatandaşların 10 günde bir yaşanan elektrik kesintileri, su sıkıntısı ve sağlık sorunu konusunda şikâyetlerini dile getirdiklerini belirten Tan, "HÜDA PAR ilçe Temsilcilerinden oluşturduğumuz bir heyetle Tillo esnafı ve halkıyla bir araya gedik. İlçemizde yaşanan sorun ve sıkıntı ile alakalı halkımızdan bilgi aldık. İlçe halkı sorunların başında sağlık sorununu dile getirmektedir, ilçe de diş doktoru olduğunu fakat doktorun kullanabileceği ekipmanı yok.” ifadelerini kullandı.

10 günde bir yaşanan elektrik ve su sıkıntısı bir an önce çözülmeli

Tillo ilçesinde hafta bir yaşanan elektrik kesintilerine de dikkat çeken Tan, “İlçe halkının 10 günde bir yaşadığı elektrik kesintilerinden şikâyet ediyor. Bunun yanında su sıkıntısı yaşıyorlar. Tillo ilçe halkı bu sıkıntıları yaşamaması gerekiyor. Tillo ilçesi Siirt’in gözbebeğidir. Yetkililerin bir an önce bu sıkıntılara bir çözüm üretmesi gerekiyor.” dedi.
Oturdukları makamlar Tillo ilçesine hizmet için verilmiştir

HÜDA PAR Tillo İlçe Başkanı Tan: 'Tillo ilçesinin sağlık su ve elektrik sorunu çözüme kavuşmalı'

Halkın sosyal aktivite yapılacak alanların çok az olduğundan şikâyet ettiğini dile getiren Tan, “burada sosyal alan olarak kullanılan kale ve hassa hatun türbesi bulunuyor ama orada da su sıkıntısı, temizlik yapılmadığından şikâyet ediliyor. Bu noktada çalışmaların yapıldığı söylendi ama insanlar bu konuda şikâyette bulunuyorlar. Tillo ilçesi sadece Siirt’e değil bütün ülkeye hitap ediyor. Burası inanç turizmin olduğu bir bölgedir. Evliyaların bolca ziyaret edildiği, güneş hadisesi, için her yıl yüzler insanın buraya akın ettiği bir ilçemizdir. Yetkili makamlara oturanların bir an önce yaşanan sıkıntılara çare bulmaları gerekmektedir. Oturdukları makamlar Tillo ilçesine hizmet için verilmiştir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN