Siirt Belediyesi: Önceliğimiz Sağlıklı ve Temiz Bir Siirt

Siirt Belediyesi olarak, yaz aylarında temiz bir çevre sağlamak amacıyla çöp toplama hizmetlerini düzenlendi. Mahallelerdeki çöpler, sabah 07:00 ile 13:00 saatleri arasında ve akşam 17:00 ile 01:00 saatleri arasında toplanacak. Bu düzenleme ile çöplerin zamanında toplanması ve olumsuz koku ve görüntülerin engellenmesi hedefleniyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ayrıca, şehir merkezindeki çöp konteynerleri de düzenli olarak dezenfektan ve köpüklü yıkama işlemine tabi tutulmaktadır. Her 48 saatte bir gerçekleştirilen bu temizlik işlemi sayesinde konteynerler hijyenik bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye, çöp konteynerlerinin temizliği konusunda titizlikle çalışarak halkın sağlığını korumayı amaçlamaktadır.

Şehir merkezinde ilaçlama çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, günlük olarak beş adet ilaçlama aracıyla şehir merkezinde ilaçlama faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bu çalışmalarla haşere ve böceklerin yayılmasının önüne geçilerek halkın rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşaması sağlanmaktadır.

Kentte çöp konteyneri temizliği ve ilaçlama hizmetlerini etkin bir şekilde yürütmeye devam eden Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, halkımızın güvenli ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla çalışmalara aralıksız devam edecektir."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yetkin gözcü | 20 Haziran 2023 17:28

    Bunu siirt belediyesimi soyluyor kargalar guler be rezalet bir belediye yonetimi var gures caddesi bile pislikten gecilmiyor bahcelerin her parcasi kırık tillo cad ulku cami vb kaldirimlar isgal altinda zabitalar sadece gureste çay ocağında oturuyor bos bir belediye

  • Atakan | 20 Haziran 2023 15:13

    Daha fazla ilaçlama çalışması yapılmasını rica ederiz

BUNLARA DA BAKIN