Siirt Belediyesi Mülakat Tarihlerini Açıkladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi bünyesinde istihdam edilmek  üzere, kurada isimleri çıkan ve mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların mülakat tarihlerini açıkladı.

Siirt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, mülakat tarihinin 09.04.2021 ve 10.04.2021 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Siirt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi bünyesinde istihdam edilmek  üzere, ilan edilen Noter huzurunda çekilen kurada isimleri çıkan ve mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların mülakatları 09-10/04/2021 tarihlerinde yapılacak olup, adayların,  isimlerinin hizasında belirtilen tarih ve  saatte ( 08:00 - 12:00 / 13:00 - 17.00) Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesisi  (Bahçelievler Mahallesi Bahattin Danış Caddesi ) Merkez/SİİRT adresinde hazır  bulunması gerekmekte olup, belirtilen gün ve saatte mülakat yerinde bulunmayan adaylar elenecek ve herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

 Mülakat sınavına girecek olan adayların başvuru evraklarını beraberinde getirmeleri ve mülakat esnasında Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir.

MÜLAKAT TARİHİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN