Sibel Can'ın konser ücretine tepki: Dakikası 12 bin lira...

AK Partili Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Sibel Can'ın konser ücretine tepki gösterdi. Altınok, 'Sibel Can dakikası 12 bin liraya sahneye çıkarıyor. Bu para sizin paranız, Sibel Can'a 2 saatlik program için bir buçuk milyon lira verelim mi? Vatandaş da 'hayır o para verilir mi?' diyor, biz de konser düzenlemiyoruz.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ankara Keçiören Belediye Başkanı AK Partili Turgut Altınok'u gazeteci Çınar Çoşkunserçe makamında ziyaret etti. Çoşkunserçe Altınok'a sorduğu 2 soruyu sosyal medya hesabından paylaştı.

"Siz, konser programları düzenlemiyor musunuz?" sorusuna Altınoku Sibel Can'ı örnek vererek cevap verdi. Altınok, "Hayır düzenlemiyoruz. Sibel Can iki saatlik program için bir buçuk milyon lira para istiyor. Ben de vatandaşa soruyorum, Sibel Can dakikası 12 bin liraya sahneye çıkarıyor. Bu para sizin paranız, Sibel Can'a 2 saatlik program için bir buçuk milyon lira verelim mi? Vatandaş da 'hayır o para verilir mi?' diyor, biz de konser düzenlemiyoruz. Ama bunun yerine TRT sanatçılarına, Kültür Bakanlığı sanatçılarına çok cüzzü rakamlarla hafta sonları mahallelerimizdeki parklarda konserler verdiriyoruz. Biz vatandaşımızın parasını çarçur edemeyiz" dedi.

Belediye Başkanı seçildiğinde ilçedeki sorunların başında sahipsiz sokak hayvanlarının geldiğini belirten Altınok, "Bu hayvanlarımız için bir barınak yaptık. Sokaklarda başı boş dolaşan kedi ve köpekleri toplayarak barınaklarda misafir etmeye başladık. Yemeklerini yediriyoruz, kışın ısınmalarını sağlıyoruz. Veterinerlerimiz sürekli olarak bakımlarını yapıyor. Ameliyat ihtiyacı olan hayvanların ameliyatlarını yapıyoruz, sağlıklarına kavuşturuyoruz. İlçemizdeki vatandaşlarımızın kedi ve köpeklerinin aşılarını ve gerekiyorsa ameliyatlarını ücretsiz olarak belediyemiz yapıyor. Bu hizmetimizi sadece Keçiören ilçesi için sınırlamıyoruz. Başka ilçelerden de vatandaşlarımız hayvanlarını getirirse aşılarını ve gerekiyorsa ameliyatlarını da yapıyoruz/yaparız" diye konuştu.

"Ankara dışından da hayvanlarını getiren olursa bakar mısınız?" sorusuna Altınok, "Tabii ki seve seve yaparız. Veterinerlerimiz ne gerekiyorsa yapar. Biz hiçbir hasta hayvanı, bakıma muhtaç olan hayvanı belediyemizin kapısından geri çevirmeyiz." diyerek cevap verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN