Profesyonel Eğitim Kurumları Öğretmenleri, Öğrencileri İçin Kamera Karşısında

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Profesyonel Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrencileri için internet üzerinden kamera karşısında ders anlatarak kentte bir ilki gerçekleştirdi.

Kurum bünyesindeki öğretmenler, koronavirüs tedbirleri kapsamında kuruma gelemeyen öğrenciler için kamera karşısında video çekerek internet ortamına yüklüyor.

Öğrenciler de öğretmenlerinin ders anlattığı videoları, ''Siirtprofesyoneleğitimikurumları’’ adlı YouTube kanalından izliyor.

Ayrıca kurumun rehberlik öğretmeni Mesut Kutlu, öğrencilere yönelik rehberlik servisi hizmetinin yanında Profesyonel Whatsapp Soru Çözüm Hattında da öğrencilerin gönderdiği soruları anında yanıtlıyor.

Kurum müdürü Fatih Kayar, öğrencilerin derslerden geri kalmaması için böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini belirtti.

Velilerin ve öğrencilerin durumu mutlulukla karşıladığını belirten kurum müdürü Fatih Kayar, ‘’Koronavirüs karşısında bizler de gereken önlemleri alıyoruz. Öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması için böyle bir çalışma yaptık. Ülkemiz içinde yaşadığı bu sıkıntıyı atlatana kadar biz de hayata geçirdiğimiz uygulamayı sürdüreceğiz. Ülkemizin bu zor günleri en kısa sürede atlatacağını ümit ediyorum.’’ dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=SDP84v_y8xY
https://www.youtube.com/watch?v=kVl1vp1KxGE
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN