Konseri İptal Edilen Melek Mosso'dan İlk Açıklama: Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak!

Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi'nin ardından Melek Mosso'nun da konseri iptal edildi. Melek Mosso, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da vereceği konser iptal edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Daha önceden Ak Parti’li Isparta Belediyesi tarafından duyuruları yapılan konserle ilgili de kamuoyunda bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından tepkiler dile getirildi.

Gerçek Gündem’den Bora Tüfekli’nin haberine göre Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, Melek Mosso’ya hakaret ederek “Milletin parasının bu tür müptezellere harcanması da ayrı bir üzüntü kaynağı olmaktadır.” dedi.

Melek Mosso konser iptaline sert çıktı

Kendi sosyal medyasından açıklama yapan ünlü sanatçı Melek Mosso, "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum." dedi.

Genci yaşlısı milyonlarca seveni olduğunu belirten Mosso, Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak,kadınlık onuruma laf atmak ifadelerini kullandı.

Mosso sözlerine şöyle devam etti;

"Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz."

Konseri İptal Edilen Melek Mosso'dan İlk Açıklama: Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak!

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Aytaç | 26 Mayıs 2022 14:59

    Kardeşim soyunmak sanat değil nokta.

BUNLARA DA BAKIN