HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Tekin: Her Yerde Adil ve Eşit Bir Hizmet İstiyoruz

HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Abdullah Tekin, Siirt'teki ağır işleyen yol yapım çalışmalarına dert tepki göstererek, 'Her yerde adil ve eşit bir hizmet istiyoruz' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt genelinde yürütülen çalışmaların  işleyişinin eksikliğine tepki gösteren Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan çalışmalara sert tepki gösterdi.

Tekin,Siirt Eruh arası Bayraktepe köyü mevkinde iki yılı aşkındır heyelan sonucu bozulan yolda yapılan asfalt yine bozulmuş. Hizmetin en iyisine layık olan vatandaşa daha iyi bir yol ne imkansız ne de zor. Her yerde adil ve eşit bir hizmet istiyoruz." dedi.

HÜDAPAR Siirt İl Başkanı Tekin: Her Yerde Adil ve Eşit Bir Hizmet İstiyoruz

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Fikri | 11 Eylül 2022 01:21

    İşte siyaset budur. Kimsenin akıl edemediği soruna el atmaktır siyaset. Köylere Hizmet Götürme Birliğini kınıyoruz, tek sorunumuz bu bizim : asfalt..! Allahın sıcağında giydiğimiz uzun kollu gömleklerimizi görmüyor musunuz, seçim yaklaştı, binde bir oyumuzda olsa biz buradayız. Haberin tercümesi bu. ver yade

  • memduh | 11 Eylül 2022 00:58

    hakikaten büyük haksızlık; Ben olsam Siirt CHP İl Başkanlığı'na yapılan bu haksızlığa karşı, protesto amaçlı bir siyah çelenk bırakırdım. Nedir bu Adaletsizlik yahu, yeter artık..' ağlama yar, ağlama ana, mavi yazma bağlama dış kapının tetikçiliğinin devri alem-i lüzumu tınne

BUNLARA DA BAKIN