Honaz ve Çağlın Ailelerin Mutlu Günü

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İş İnsanı Fırat Honaz'ın oğlu Tarık Honaz, Selami Çağlın'nın kızı Ece Çağlın ile Kezer Mesire alanında görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Nikah töreninde Tarık Honaz ve Ece Çağlın çifti, bir ömür boyu mutluğuna imza attılar. 

Genç çiftin nikâh şahitliklerini Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, İş İnsanı Servet Ekinci,Gelin ve damadın yakınları yaptı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu da genç çifte, ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. 

Çalapkulu,bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar dileyerek, Honaz ve Çağlın ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Tarık ve Ece çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler. 

Damadın Babası Fırat Honaz düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür etti.

Mutlu anların yaşandığı düğünde AK Parti Siirt Merkez İlçe teşkilatı Honaz ve Çağlın ailesini düğün boyunca yalnız bırakmadı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN