Bölge

Bölge Haberleri

Önce namaz kıldı sonra camiyi soydu

Diyarbakır'da farklı tarihlerde girdiği 8 camide namaz kılıp, cemaat dağıldıktan sonra içerideki televizyon ve ses sistemlerini çalan şüpheli Y.K., son gittiği camide yakalandı.

Özel hareket polisi, intihar girişiminde bulundu

Adıyaman'da görev yapan özel harekat polis memuru, bilinmeyen bir sebepten dolayı eline aldığı beylik tabancası ile kafasına ateş etti. Evli ve 1 çocuk babası memurun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Siirt Barosu ve Bölge Barolarından Sert Tepki

Bölge Baroları, Batman Barosuna kayıtlı avukatlardan Av. Orhan Alphan’ın adliyede görev yaptığı sırada bir polis memuru tarafından darp edildiği olayı ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Batman'da Köy Korucusu İntihar Etti!

Batman’ın Sason İlçesi’nde bir köy korucusunun intihar ettiği ileri sürüldü.

Diyarbakır Merkezli Operasyon: 105 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

PKK'ya yönelik Diyarbakır merkezli yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 105 şüpheliden 66'sı yakalandı.

Diyarbakır'da Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı!

Diyarbakır’ın Sur ilçesi kırsal Karaçalı Mahallesi'nde komşu iki esnaf arasında park yeri konusunda çıkan 2 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı sopalı ve silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarından, olaya karıştığı tespit edilen 7 şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 10'a yükselirken, hastanedeki 2'si ağır 5 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Batman'da Feci Kaza: 1 Ölü

Batman Hasankeyf kavşağında bir nakliyat şirketine ait yakıt tankı, kaynak yapıldığı sırada sıkışan gazın patlaması sonucunda ağır yaralanan İbrahim Bozkurt tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şırnak'ta Feci Olay! Caddenin Ortasında Kuzeni Tarafından Öldürüldü

Şırnak'ın İdil ilçesinde Nuri Aslan, eşiyle birlikte caddede yürürken kuzeni tarafından herkesin ortasında tabancayla vurularak öldürüldü.

Şarampole yuvarlanan araçtan Gülistan Doku davasının savcısı çıktı

Hozat-Pertek karayolunda dün gece şarampole yuvarlanan otomobildeki Ağır Ceza Hakimi Emre Küçükbaşol, Tunceli Cumhuriyet Savcısı Ferhat Akıl ve avukat Arif Yıldız yaralandı. Durumu ağır olan yaralılar Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ferhat Akıl’ın Gülistan Doku soruşturmasına bakan savcı olduğu öğrenildi.

Bitlis'te Feci Kaza: 4 ölü, 25 yaralı

Göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: 4 ölü, 25 yaralı Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde düzensiz göçmenleri taşıyan minibüsün takla atması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi ise yaralandı.

Diyarbakır, Batman, Şırnak Dahil 10 İlde Tefecilik Operasyonu

Üçüncü şahıslar adına çıkarılan 'pos cihazları' ve 'sanal pos hesapları' üzerinden tefecilik yapan suç örgütüne yönelik Diyarbakır merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 39 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Malatya'da şiddetli deprem! Birçok ilden hissedildi...

Edinilen son dakika bilgisine göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Mardin'de Silahlı Kavga: 2 Ölü

Mardin'in Savur ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır’da korkunç olay! Taciz iddiasıyla öldürülen Ergün Arslan tacizi engellemek istemiş

Diyarbakır'da 13 yaşındaki G.S.'nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bir grup tarafından dövülüp bıçaklanarak sokaklarda gezdirildikten sonra kan kaybından ölen Ergün Arslan'ın (40) fotoğrafı çeken kişi olmadığı ve tacizi engellemeye çalıştığı ortaya çıkınca, ailesinin evi taziye ziyareti ve destek için gelenlerle doldu. Eşi Azize Arslan, "Taziyemiz devam ediyor, sevenlerimiz çok. Öyle bir durum olsaydı kimse bizim kapımızı açmazdı. Ben kendim bile gözyaşı dökmezdim. Eşim hayvanseverdi. Ben idam ve adalet istiyorum, bu işin peşini de bırakmıyorum” dedi.

Van'da 4.1 şiddetinde deprem!

Van’ın Saray ilçesinde saat 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Şırnaklı işadamını kaçırdılar, 400 bin dolar fidye istediler

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine iş görüşmesi için giden Şırnaklı iş insanı Kamil Sunar'dan 3 gündür haber alınamıyordu. Sunar'ın kaçırıldığı ortaya çıktı. Emniyet güçlerinin titiz operasyonu ile kurtarılan Sunar'ın yakınlarından fidye karşılığı 400 bin dolar istendiği öğrenildi. İş insanını kaçıran 5 şüpheli yakalandı.

Batman'da asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Batman’da inşaat halindeki 10 katlı binanın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti.

Batman'da bir erkek, boşanma aşamasındaki eşini 11 yerinden bıçakladı

Yeni bir kadına yönelik şiddet haberi, bu kez Batman’dan geldi. Bir erkek, boşanma aşamasında olduğu eşini 11 yerden bıçakladı. Kadın, ağır yaralı olarak tedavi altına alınırken, şahıs gözaltına alındı.

Diyarbakır'da Şok Olay! Öldürene Kadar Dövdüler

Bir grup tarafından taciz ettiği iddiasıyla dövüldükten darbedildikten sonra bıçaklanan Ergün Arslan, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.